Πολιτική Επιστροφών
Τελευταία ενημέρωση στις 01 Ιουλίου 2020

1) Ελαττωματικά προιόντα

Παρέχουμε εγγύηση αντικατάστασης ελαττωματικού προϊόντος εντός 30 ημερών απο την παραλαβή του. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το προϊόν που παραλάβατε, το οποίο οφείλεται σε εργοστασιακό ελάττωμα και όχι σε κακή/πλημελλή χρήση του προϊόντος σύμφωνα με τς οδηγίες και προδιαγραφές του, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα ώστε να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας!

2) Επιστροφές χρημάτων - Υπαναχώρηση 

Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση πώλησης και να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας (αναιτιολόγητα) και να σας επιστραφούν τα χρήματά σας υπό την κάτωθι διαδικασία και σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις:

(α) Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα σας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε εγγράφως, μέσω email στο office.weeklee@gmail.com ή μέσω μηνύματος στην σελίδα μας στο facebook εντός αποκλειστικής προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών, από την ημέρα που θα παραλάβετε το προϊόν.

(β) Με την άσκηση της υπαναχώρησής σας, οφείλετε άμεσα και πάντως το αργότερο εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την επικοινωνία μας να μας επιστρέψετε το προϊόν. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται ακριβώς στην αρχική κατάσταση που το παραλάβατε, να μην έχει ανοιχτεί, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, χωρίς φθορές, σκισίματα ή αλλοιώσεις, στην πλήρη συσκευασία του, με όλα τα περιεχόμενα και συνοδεύοντα αυτό εξαρτήματα, έντυπα, οδηγίες κλπ.

(γ) Το κόστος επιστροφής των προϊόντων, επιβαρύνεται ο αποστολέας - υπαναχωρών καταναλωτής.

(δ) Σε περίπτωση μη τήρησης των ανωτέρω, δεν θα παραλαμβάνουμε τα προϊόντα και θα τα αποστέλλουμε πίσω σε εσάς με χρέωση παραλήπτη.
Copyright 2020- Weeklee - All Rights Reserved